Categorie: Vragen & Antwoorden

none

Wetland, wat te doen
Wetland, wat te doen

Welkom! Help me alsjeblieft een uitweg te vinden. We kochten een leuk, gezellig huis in het land. Dichtbij het bos, uitstekende buren, niet ver van de stad. Maar onze site is erg drassig. Wat kan in dit geval worden gedaan? Hoe het uit te rusten? Tags: Landscaping vragen 1909 views | 23.10.

Ziek gegeten wie kan helpen.
Ziek gegeten wie kan helpen.

Een grijsblauwe coating verscheen op de sparren, wat is het en hoe ermee om te gaan. Foto bijgevoegd. 508 keer bekeken | 07/02/2016 08:15 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand op het land eet rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor de eerdere vraag aan Victor Wat voor soort ongedierte en hoe de plant te genezen?

Beste lezers, hoe bergas te planten
Beste lezers, hoe bergas te planten

Welkom! Al vele jaren probeer ik bergas in mijn omgeving te kweken, maar al mijn pogingen zijn tevergeefs. Ik plant in de herfst, sta een kleine boom in ureum, water als dat nodig is, en in de lente, van jaar tot jaar, observeer ik droge stokken! Wat doe ik verkeerd? Tags: Disease, Disease 558 x bekeken | 30.06.

Cannes teelt- en verzorgingsfuncties, reproductie
Cannes teelt- en verzorgingsfuncties, reproductie

Deze bloem siert de bloembedden van de stad, maar ik merkte het alleen in een van de zomerhuisjes - het ziet er heel ongewoon uit, nu wil ik er ook een in het zomerhuisje planten. Vertel me alsjeblieft hoe het heet? Waar kan ik het kopen? Hoe planten, verzorgen en kweken? Tags: Plants 561 x bekeken | 29.

Het apparaat van de vijver om de watervervuiling in het land te verminderen
Het apparaat van de vijver om de watervervuiling in het land te verminderen

Ik heb echt een vijver in het land nodig om grondwater te verzamelen, d.w.z. zonder film. Leg in detail de stadia van de constructie van een dergelijk reservoir uit. 281 keer bekeken | 12/01/2017 20:21 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. In mijn huisje eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit?

Posteleinenteelt na ontkieming
Posteleinenteelt na ontkieming

Goedenavond iedereen! Partulak voor het eerst gezaaid. Hij steeg op de derde dag tegelijk, maar de spruiten zijn klein, de bladeren zijn klein, de stengels zijn klein! En nu ik zit, weet ik niet wat ik ermee moet doen? Film openen of niet? Strooi? En eng om te besprenkelen! Oppervlakkig zaaien. Tags: Disease, Seedling 424 x bekeken | 27.

De methode om zaailingen van de zon af te schermen
De methode om zaailingen van de zon af te schermen

Voor het afschermen van striae tegen de zon, op kunststof ramen is het handig om kleine haken met klittenband op te hangen. Ik hang er een stuk tule of gaas op. Ik sneed de tule tot de breedte van elke helft van het venster. Dus de planten voelen goed, worden niet verbrand door de zon. In de toekomst verwijder ik deze haken niet, ze interfereren niet en blijven het volgende jaar.

Zijn daikon en radijs compatibel
Zijn daikon en radijs compatibel

Ik ben over het algemeen een theepot in tuinieren, maar het gebeurde zo dat ik een klein perceel erfde en ik wilde er een beetje van planten, inclusief daikon en radijs. Maar ik weet niet of ze samen kunnen worden geplant, hoe compatibel ze zijn. Wat kun je planten met deze gewassen?

Zal Kalanchoë overleven
Zal Kalanchoë overleven

Beste bloemenkwekers! Ongeveer drie maanden geleden sneed ik de bovenkant van de Kalanchoë af, omdat overstroomde de wortels! Er zijn kansen voor de ontwikkeling en het leven van de bloem? Heel erg bedankt Tags: Plants 178 x bekeken | 07/12/2016 09:30 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit?

Een waterlelie kweken uit een bol
Een waterlelie kweken uit een bol

Goede dag! Ik was op het meer, ik zag een drijvende waterlelie. Toen ik het kreeg, was er in plaats van de wortels een bol. In grootte en vorm lijkt het op een ananas, de knoppen waren rot, omdat de lelie gewoon dreef. Hij scheurde grote bladeren, verwijderde de knol thuis van rot en sneed alles aan het einde af, waardoor alleen de bovenkant van de knol met een groeipunt achterbleef, omdat de rest rot was en erg slecht rook.

Zieke peren
Zieke peren

Twee dagen geleden ontdekte ik dat sommige scheuten op de peer dikker waren, de bovenste knoppen waren verdwenen, de scheut droogde uit en werd zwart. Op de snee zag ik dat de kern al bruin was, en toen aan de hoofdtakken waren de scheuten nog steeds gezond, groen. Vertel me, wat voor soort ziekte kan het zijn en hoe kunnen peren worden behandeld?

In mijn huisje eet iemand rode bietbladeren en wortelbladeren, wie is dat? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor eerder
In mijn huisje eet iemand rode bietbladeren en wortelbladeren, wie is dat? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor eerder

Tags: hoe om te gaan met dit beest 224 views | 07/01/2019 11:21 Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. In mijn huisje eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor de eerdere vraag aan Victor Wat voor soort ongedierte en hoe de plant te genezen?

Groeiende remontante aardbeien.
Groeiende remontante aardbeien.

Ik wil een reparatieaardbei planten. Wat voor aardbeien kunt u aanbevelen om in uw landhuis te planten? Hoe moeilijk is het om voor te zorgen en wat zijn de subtiliteiten en functies als je dergelijke aardbeien kweekt? Bedankt voor de tips. 282 keer bekeken | 08/12/2017 11:03 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. Bij mijn datsja eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit?

Zal aquilegia bloeien in het eerste jaar
Zal aquilegia bloeien in het eerste jaar

Sadovodochki, zal de aquilegia in het eerste jaar bloeien, als deze nu op het balkon wordt geplant (regio Moskou)? Tags: Plants 440 keer bekeken | 31/03/2016 15:36 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit?

Een hulpmiddel om elk jaar een appelteelt te houden
Een hulpmiddel om elk jaar een appelteelt te houden

Er zijn variëteiten appels die in een jaar vrucht dragen. Er is een manier om deze regel te omzeilen: kruisvaccinatie. Ik plantte Golden op Semerenko op de ene boom en vice versa - op de andere. Uit nieuwsgierigheid. Het bleek dat in een mager jaar voor de "moeder" boom, zijn takken op een andere boom uit het gewas breken. Tags: Plagen, Groenten 362 x bekeken | 25.

Tomaat Golden Koenigsberg groeide op met een varkensstaart
Tomaat Golden Koenigsberg groeide op met een varkensstaart

Hier is een gouden Koenigsberg opgegroeid met een varkensstaart. Tags: Groenten, meststoffen 548 x bekeken | 08/08/2016 23:40 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor de eerdere vraag aan Victor Wat voor soort ongedierte en hoe de plant te genezen?

Help de plant te identificeren!
Help de plant te identificeren!

Help alsjeblieft de plant te identificeren. Het groeit snel genoeg. 699 keer bekeken | 18/07/2016 13:42 Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. Bij mijn datsja eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor de eerdere vraag aan Victor Wat voor soort ongedierte en hoe de plant te genezen?

Help me bij het kiezen van het materiaal en wat het zwembad moet maken
Help me bij het kiezen van het materiaal en wat het zwembad moet maken

Bij onze datsja hebben we twee bomen ontworteld en mijn vrouw en ik hebben lang gedacht wat we daar moesten planten of bouwen. Een buurman gooide een uitstekend idee voor ons om een ​​kleine vijver te bouwen en te versieren met beeldjes. Ik wil van je weten lieve vrienden, wat is de beste manier om een ​​betonnen zwembad onder een vijver te maken of een kant-en-klaar plastic te kopen?

Verkoop van zaailingen en delenok
Verkoop van zaailingen en delenok

Geïnteresseerd in wie en hoe gevestigde verkoopkanalen voor de verkoop van hun zaailingen, bloemen, struiken. Mogelijke opties voor verkoop. 422 weergaven | 26/06/2016 16:45 Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (a) Iemand in mijn land eet rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit?

Waarom worden komkommers geel?
Waarom worden komkommers geel?

Waarom begonnen de komkommers geel te worden? We voeden, elke avond water met warm water. Kassen polycarbonaat. Tags: komkommers 216 x bekeken | 22/07/2016 14:57 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit?